100%:n ASIAKASTYYTYVÄISYYDELLÄ

Ota pieni ja tehokas tiimimme avuksi

LUOTAMME AMMATTIOSAAMISEEMME, JOTEN MEILLÄ EI OLE IRTISANOMISAIKAA

Työympäristön puhtaudesta huolehtiminen on erinomainen tapa huolehtia työntekijöiden hyvinvoinnista. Työpaikalle tilattu säännöllinen yrityssiivous tuo viihtyvyyttä kaikille. Kun työntekijäsi voivat hyvin, myös yrityksesi voi hyvin. Haluamme tarjota teidän yritykselle laadukkaan ja huolettoman siivouspalvelun, jotta voitte keskittyä oman liiketoiminnan kehittämiseen ja asiakkaiden palvelemiseen.

Yrityksemme on pieni, mutta tehokas, ja sen takia kansamme on helppo työskennellä. Tavoitat meidät helposti viikon jokaisena päivänä aamusta iltaan asti. Pitkän siivousalan kokemuksemme lisäksi tarjoamme asiakkaidemme käyttöön tämän päivän parasta yrityssiivousosaamista ja -tekniikkaa sekä luotettavat alan ammattilaiset.

4500+

SIIVOTTUA KOHDETTA
VUONNA 2020

20+

VUOTTA
KOKEMUSTA

alk. 25€/tunti ALV 0%

SIS. AINEET, MATKAKULUT
JA TARVIKKEET

100%

ASIAKKAISTAMME
SUOSITTELEE

Toimistot
kiinteistöt
toimitilat
Remonttikohteet
asuntoosakeyhtiöt
ERIKOISSIIVOUKSET
tuotantotilat
rakennuskohteet
julkiset tilat
apteekit
ravintolat
Kauppakeskukset
KOULUT
päiväkodit

YMPÄRISTÖSTÄ HUOLEHTIMINEN

Yrityssiivous sisältää tehokkaiden ja ekologisten pesuaineiden käytön yhdistettynä markkinoiden parhaisiin laitteisiin. Nämä takaavat korkean siivoslaadun. Ympäristöystävällisten ja biologisesti hajoavien aineiden lisäksi käytämme ympäristöystävällisiä ja uudelleenkäytettäviä mikrokuituliinoja.

YRITYSSIIVOUS - USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Lähtökohtamme ja päämäärämme on tarjota yksilöllisempää yrityssiivouspalvelua. Monien isojen ketjujen tarjoama yrityssiivous on jäykkää ja haluamme tarjota vaihtoehdon sille.

Tavoitteemme on kehittää siivouspalveluamme menetelmien, aikataulujen, kaluston, siivousaineiden sekä työjärjestyksen osalta jatkuvasti tehokkaampaan suuntaan. Lue lisää palveluistamme ja useimmiten esiin tulevista aiheeista.

HUOLELLISESTI JA VASTUULLISESTI

Pidämme kiinni siitä, mitä olemme luvanneet. Tunnemme rajoitteemme emmekä lupaa sellaista mitä emme voi toteuttaa sovitusti. Seuraamme omaa työtämme voidaksemme kehittää toimintaamme. Hoidamme yhtiömme velvollisuudet suomen lakien ja valtion määräysten mukaisesti.

Valikko