MEIDÄN MISSIOMME, VISIOMME JA ARVOMME

Rakkaudesta siivoukseen ja elämään...

Elämänlaatu
onnelliset asiakkaat
työlaatu
täsmällisyys
ekologisuus
onnelliset työntekijät
puhtaus
vilpittömyys
positiivinen asenne
positiivinen ja kannustava johtaminen
perhe
lapset
puhtaampi tulevaisuus
Suomi
koti
elämäntapa
hidastaminen
läheisyys
puhdas ilma
kuunteleminen
välittäminen
ammattiylpeys
pitkäjänteisyys
hyväntekeväisyys
vastuullisuus
onnellisuus
tulevaisuus
positiivisuus
LUOTTAMUS

MISTÄ TARINAMME ALKOI...

Kolmen lapsen äitinä halusin viettää aikaa sekä lasteni kanssa että puhtaassa ja siistissä kodissa, jossa kaikilla tavaroilla oli oma paikkansa. Tiesin, että kun tavarat ovat paikallaan, niiden etsimiseen ei kulu aikaa.

Koska rakastin puhtautta mutta halusin silti viettää laatuaikaa perheeni kanssa, huomasin siivoavani öisin. Joskus pääsin nukkumaan vasta aamutunneilla. Mutta tästä syntyikin ärhäkkä väsymyksen kierre, enkä jaksanut olla se iloinen äiti perheelleni kun päivä vihdoin koitti.

Niinpä aloin haaveilemaan paremmasta ja puhtaammasta arjesta ja näin syntyi Springfeel. Olen vahvasti sitä mieltä, että lasten kanssa vietetty aika on PALJON arvokkaampaa kuin se puhdas koti mutta mitä jos asioista ei tarvitsisi tinkiä?

MISSIOMME ON LUODA LAATUAIKAA

Springfeel haluaa tuoda ihmisten arkeen juuri tätä mielenrauhaa ja laatuaikaa. Kun siivous hoidetaan säännöllisesti, vaikkapa kerran tai kaksi viikossa, voit viettää aikaa perheesi kanssa. Kun loppujen lopuksi saat talousvähennystä, ei hintakaan ole niin korkea yksityishenkilöille. Ottaen huomioon miten paljon mielihyvää se puhdas koti antaa, uskomme että tulet olemaan valintaasi tyytyväinen.

VISIOMME ON IHMISTEN HYVINVOINTI JA ILO

Visionamme on lisätä  elämänlaatua mm. perheille, yrityksille ja senioreille – missä tahansa siivous on tarpeen, ja sitä arvostetaan. Toivomme, että asiakkaamme saavat siistissä ja puhtaassa ympäristössä enemmän mielenrauhaa keskittyä laadukkaaseen elämiseen.

Luomme sinulle tilaa ajatella ja toimia työpaikalla sekä toteuttaa niin pieniä työarjen askareita kuin suuriakin suunnitelmia. Kotisiivouksella puolestaan luomme sinulle mahdollisuuden viettää laatuaikaa perheesi kanssa tehden asioita, joista jää positiivisia muistijälkiä. Uskomme, että menestys ja onni löytyy näistä hetkistä.

YKSI TÄRKEIMMISTÄ ARVOISTAMME - OLEMME VASTUULLINEN TYÖNANTAJA

Olemme tiimi. Emme saisi missiota ja visiota toteutettua ilman tiimiämme. Työntekijöiden ammattitaito, luotettavuus ja koulutus ovat meille ensiarvoisen tärkeitä. Kuin myös heidän hyvinvointinsa!

Toimimme vastuullisena työnantajana kouluttaen henkilökuntaamme ja tarjoten heille palkkatason, johon kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä. Emme niinkään kilpaile hinnoilla, vaan laadulla ja olemme sitä mieltä, että vain omaan palkkauksen tasoon tyytyväinen tekijä tekee hyvää jälkeä.

Springfeel haluaa palkata ihmisiä, jotka oikeasti tykkäävät siitä, mitä he tekevät ja haluavat kehittyä. Siivous ei ole vaikeaa, mutta sitä pitää rakastaa ja tämä työ vaatii ihmisiltä sitoutuneisuutta ja antautumista.

Valikko