MEIDÄN KANSSAMME ON HELPPOA TOIMIA

Paljonko aikaa kuuluu kotisiivoukseen?

Kotisiivoukseen liittyen ensimmäisellä siivouskerralla siivoojamme kuuntelevat tarkasti toiveesi siivouksen suhteen ja muokkaavat palvelua niiden mukaan. Testisiivous on edullinen perusteellisempi siivous, jonka avulla määrittelemme siivouksen mitoituksen.

Pitääkö minun siivota ennen siivoojan tuloa?

Ei tietenkään! Olemme täällä, jotta voit nauttia siitä, mistä todella pidät, ja me hoidamme siivouksen. Voit toki kertoa toiveesi, esimerkiksi minne haluat lelut laitettavan, jotta löydät ne helposti palattuasi kotiin.

Tuoko siivooja omat siivousaineet ja -välineet?

Käytämme aina pölynimuria, moppia ja sankoa, jotka sinulta löytyvät kotoa. Puhdistusaineiden ja -tarvikkeiden osalta voit valita, haluatko meidän käyttävän  ympäristöystävällisiä siivousaineitamme, jotka tuomme mukanamme, vai omiasi.

Mikäli valitsit tilauksen yhteydessä, että voimme käyttää puhdistusaineitanne, varmistathan, että tuotteet löytyvät siivouskomerosta.

VOINKO OLLA KOTONA SIIVOUKSEN AIKANA?

Tietysti voit! Suosittelemme kuitenkin mahdollisuuksien mukaan hyödyntämään siivoamisesta vapautunutta aikaasi esimerkiksi harrastusten parissa rentoutuen. Näin myös siivoojamme saa työrauhan. Voit siis olla kotona tai viettää aikaa muualla siivouksen ajan – sinä päätät!

Mitä tehdä kun siivooja saapuu?

Suosittelemme, että perehdytät siivouslaitteiden erikoisominaisuuksiin, jotta hän voi ottaa ne huomioon työssään. Voit myös kertoa toiveesi ja mainita, mikäli asunnossa on lemmikkejä. Älä huoli, siivoojat ovat ammattilaisia ​​ja osaavat kysyä mitä tarvitsevat.

Mitä teen, jos siivooja on myöhässä?

Ilmoitamme sinulle etukäteen, jos siivoojasi on myöhässä ja ratkaisemme tilanteen parhaalla mahdollisella tavalla. Tämä ei vaikuta siivousaikaan.

Voiko koirani tai muu lemmikki olla paikalla siivouksen aikana?

Tottakai, rakastamme eläimiä! Kaiken karvaiset lemmikkisi voivat olla kotona siivouksen aikana. Asiakkaan vastuulla on kuitenkin varmistaa, että siivooja voi rauhassa tehdä työnsä.

Miten usein kannattaa siivota koti?

Useimmat kodit tulisi siivota vähintään kerran viikossa. Tärkein osa viikoittaista puhdistusta on imurointi. Likaiset ja pölyiset lattiat vähentävät merkittävästi asumismukavuutta. Kylpyhuoneen suihkukaapit, seinät, pesualtaat ja wc:t suositellaan pestävän ja pyyhittävän viikottain. Samaan aikaan on suositeltavaa puhdistaa kaikki huoneet yleispuhdistusaineella. Keittiötä puhdistettaessa lavuaarit ja työtasot vaativat päivittäistä pyyhkimistä. Keittiön käytöstä riippuen myös pölynimuria voidaan tarvita päivittäin. 

 

Voinko vaihtaa siivoajaa?

Voit tietysti!  Jos haluat jostain syystä vaihtaa siivoojaasi, ota yhteyttä asiakas-palveluumme sähköpostitse info@springfeel.fi tai soittamalla +358 400 499 288.

Kuinka kauan kotisiivoukseen kuluu aikaa?

Kun teet tilauksen, ilmoitat meille samalla talosi koon. Siivousammattilaisten luomamme laskuri kertoo sinulle kotiisi suositellut siivousajat. Suosittelemme kuitenkin, että teemme ensimmäisen kerran perusteellisen suursiivouksen, jonka jälkeen jatketaan säännöllisellä ylläpitossiivouksella. Ylläpitosiivoukseen kuluva aika on säännöllinen, neliöistä ja siivoustoiveista riippuen 2-5 tuntia.

Voinko antaa siivoajalle kodin avaimet?

Kyllä voit! Avaimen luovuttaminen helpottaa usein asiakkaan jokapäiväistä elämää, joten ovea ei aina tarvitse olla paikalla avaamassa. Voit siis järjestää avainten luovuttamisen suoraan kotisiivouksen siivoojalle siivoojan avaimen luovutus -lomakkeella. Kun olet luovuttanut avaimen, vastuu avaimesta siirtyy meille. 

Vaihtuuko siivoojani joka kerta?

Ei! Kun tilaat säännöllisen siivouksen, sama tuttu siivooja tulee luoksesi. Valitettavasti yksittäisten siivousten yhteydessä emme voi taata samaa siivoojaa jokaiseen siivouskertaan. Jos tilasit yksittäisen siivouksen ensimmäistä kertaa, pidit siivoojastamme ja haluaisit tulla sopimusasiakkaaksi, niin ota yhteyttä sähköpostitse info@springfeel.fi tai puhelimitse +358 400 499 288.

Mitä teen, jos kotonani menee jotain rikki?

Vastuuvakuutuksemme on kunnossa. Korvaamme kaikki siivoojiemme aiheuttamat vahingot 500 000€ saakka.

Entä jos en ole tyytyväinen kotisiivoukseen?

Tarjoamme sinulle aina kotisiivoukseen tyytyväisyystakuun. Jos jostain syystä et ole tyytyväinen siivoukseen, niin otathan yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse info@springfeel.fi tai soittamalla +358 400 499 288.

Pyrimme ensisijaisesti korjaamaan tilanteen siivoamalla uudelleen toiveesi mukaisesti tai hyvittämällä summan.

Mihin aikaan kotisiivous suoritetaan?

Kun teet tilauksen tai pyydät tarjouksen, toivomme, että kerrot meille toivomasi siivousajan.  Me siivoamme arkipäivisin kello 8.00-17.00. Pyrimme aina huomioimaan asiakkaan aikatoiveet kotisiivoukseen.

Valikko