YHTEISTYÖ KANSSAMME ON HELPPOA

Toteutamme luotettavasti haastavat erikoissiivoukset

Suoritamme kertaluonteiset ja vaativat siivoukset tehokkaasti

Vaikeatkin asiat ovat helppoja kun on ammattiosaamista ja oikeanlaiset työkalut. Meillä on juuri sellaista osaamista ja erikoistumista sekä huolellisuutta mitä erikoissiivoukset vaativat. Lisäksi käytämme huippuluokan koneita ja siivojamme ovat koulutuksen omaavia rautaisia ammattilaisia, joilla on alan ymmärrystä sekä kokemusta.

Erikoissiivoukset vaativat kaikkea tätä sekä asiakkaan kuuntelemista. Uskomme, että täsmäratkaisut asiakkaan ongelmiin ja tilanteisiin antavat kaikille osapuolille lisäarvoa.

1500+

ERIKOISSIIVOUSTA
VUOTEEN 2020 MENNESSÄ

14+

HUIPPUAMMATTILAISTA
PALVELUKSESSASI

35€/tunti 0% ALV

SIS. AINEET, MATKAKULUT
JA TARVIKKEET

100%

ASIAKKAISTAMME
SUOSITTELEE

Remonttisiivous
muuttosiivous
lattioiden perusteellinen siivous
Suursiivoukset
erikoispuhdistukset
KOKOLATTIAN PUHDISTUS
desinfiointi
höyrypuhdistus
lattioiden vahaus
tekstiiilkalusteiden puhdistus ja desinfiointi
LOPPUSIIVOUS

YMPÄRISTÖÄ AJATTELEN

Pyrimme käyttämään ympäristöystävällisiä siivousaineita aina kun mahdollista. Erikoispuhdistukset vaativat kuitenkin usein  huomattavasti tehokkampia siivousaineita. Nämä siivousaineet valitaan huolella, jotta ne eivät pääse vahingoittamaan pintoja tai rakenteita.

HUOLELLISESTI JA VASTUULLISESTI

Kun erikoissiivous on sovittu, kartoittamme mitä tuotteita ja laitteita kannattaa käyttää. Kunnioitamme asiakkaitamme ja noudatamme vaitiolositoumuksia ja huolehdimme asiakkaan omaisuudesta ja tiloista kuin omistamme. Vahingon sattuessa olemme yhteydessä sinuun ongelman ratkaisemiseksi ja  vakuutuksemme korvaa sinulle aiheutuneet vahingot.

ELÄMÄ VOI OLLA HELPOMPAA

Erikoissiivous vaatii tosiaan hyvää ammattiosaamista ja sitä meiltä löytyy. Kaikki siivojamme ovat koulutettuja ja ymmärtävät alan haasteita. Tunnemme rajoitteemme emmekä lupaa sellaista mitä emme voi toteuttaa sovitusti.

Tilaa ilmainen arviointi, jonka pohjalta laadimme tarjouksen.

Valikko