EKOLOGISUUS

EKOLOGISUUS ON LUONTOMME SÄILYMISEN EDELLYTYS

Meille Suomessa asuville luonnolla ja sen hyvinvoinnilla on merkitystä. Luonnonsuojelun tehtävänä ei ole pelkästään vain säilyttää luonto puhtaana ja viihtyisänä, vaan luonnolla on suuri merkitys elinympäristöömme ja sitä kautta hyvinvointiimme. Ekologisuus on yksi tärkeimmistä arvoistamme Springfeelillä, jotta voimme edistää omassa toiminnassamme luonnon hyvinvointia.

Luonnon hyvinvointia voidaan edistää helposti arjessa tekemällä ekologisia valintoja. Springfeelillä käytämme ekologisia pesuaineita, joilla säästetään sekä luontoa että ihmistä! Ekologiset valinnat keventävät maapallon kuormitusta, jotta meidän jälkeisille sukupolville jäisi perintönä puhtaampi ympäristö.

MIKSI EKOLOGISET PESUAINEET?

Ekologiset siivousaineet sopivat erinomaisesti puhdistukseen. Ne puhdistavat kodin, toimiston ja veneen pinnat luonnollisesti ja ilman ylimääräisiä kemikaaleja. EU:n REACH-kemikaaliasetuksella säädetään tiukasti pesuaineiden kemikaalivaikutuksista niiden käyttäjille ja ympäristölle. Kaikki käyttämämme puhdistusaineet ovat tietysti asetuksen mukaisia.

Kodin tavallisessa siivouksessa tarvitaan toimivia pesuaineita. Sen sijaan vahvojen pesuaineiden tarve tavallisessa kodissa on harvinaista. Esimerkiksi desinfioivat tai antibakteeriset pesuaineet voivat olla jopa haitaksi terveydelle, sillä ne tappavat myös hyvät bakteerit, jotka ovat välttämättömiä vastustuskyvyllemme.

Siivousaineet kuormittavat ympäristöä elinkaarensa kaikissa vaiheissa. Sen vuoksi ei olekaan järkevää hankkia kaikkia mahdollisia siivousaineita kotiin. Osaa siivousaineista saattaa tarvita vain satunnaisesti muutamia kertoja vuodessa. Tuolloin kannattaakin miettiä, että voisimmeko hoitaa kotisi puhdistuksen, sillä meiltä löytyy  jo valmiiksi tarvittavat aineet ja välineet valmiina.

Säännöllinen siivous vähentää vahvojen puhdistusaineiden käyttöä. Kun tarvitset apua siivouksessa ekologisilla pesuaineilla, autamme sinua mielellämme.

Ekologisuus on meille tärkeää ja ekologisten siivousaineiden hajoamisen lisäksi, mietimme myös käyttämiemme siivousaineiden ja -tarvikkeiden hiilijalanjätenlkeä, ja siksi suosimme aina kotimaisia tuotteita. Pyrimme kehittämään toimintaamme jatkuvasti ekologisemmaksi.

 

Valikko